Aloe vera drank

 

Aloë vera, algemeen bekend als “addergebroed”, is gebruikt in een grote verscheidenheid van medische situaties waarbij geïnfecteerde en niet geïnfecteerde mensen genezen. Al sinds de oudheid wordt aloë vera gebruikt om een grote verscheidenheid aan wonden te behandelen: snijwonden, zweren, septische verwondingen, en zelfs bevriezing. Het werd ook gebruikt bij de behandeling van aandoeningen van het immuunsysteem en het voortplantingssysteem.

In de moderne tijd wordt het algemeen gebruikt in uitwendige en orale vorm. Het meest bekende uitwendige gebruik is in de vorm van aloë vera gel. De aloë gel is een voorwaardelijk nuttig geneesmiddel, omdat het zowel augmenterende als steriliserende stoffen bevat. Bij gebruik in gelvorm trekt de gel in de wond, voedt en bevochtigt die en helpt de wond te genezen. Daarom wordt aloë gel zo veel gebruikt bij alle soorten wonden: het helpt de wonden op een unieke manier te behandelen. De voedingssamenstelling van de aloë gel is voornamelijk gebaseerd op A, C, E, niacine, en zink. Een bestanddeel van de aloë gel, de mucilagineuze polysachariden, zorgen voor de gelbarrière en verbeteren de indirecte communicatie van de immuunrespons en helpen bij de genezing door het systeem te vitaliseren en van zuurstof te voorzien. Aloë vera is ook verkrijgbaar in capsules die naar behoefte kunnen worden ingenomen.

De gelvorm is een vaste, witte, reukloze en kleurloze vloeistof. Het is niet gekleurd en ruikt mild. Crèmes kunnen volumineuzer zijn en kunnen soms maagkrampen veroorzaken omdat ze een heleboel aloë deeltjes bevatten. Pillen zijn wat zachter en zijn meestal kleur- en reukloos. Capsules zijn meestal gevuld met een waterige substantie, maagdarmpoeders, of aloë slijmerige polysacchariden. Shampoos en conditioners op basis van aloë vera zijn traditionele huidverzorgingsproducten die een lange gebruiksgeschiedenis hebben. Veel haarverzorgingsproducten, zoals conditioners op basis van aloë vera, helpen bij de behandeling van eczeem en andere ontstekingsziekten van de huid.

Onderzoek naar aloë vera heeft licht geworpen op de volgende gebieden:

Colloïdaal goud Aloë Vera als laxeermiddel

Als laxeermiddel is aloë in staat om meer dan miljard keer sneller te werken dan een equivalent van tafelsuiker. Het vermogen om het immuunsysteem te helpen stimuleren en de stoelgang te verbeteren door enzymen en proteïnen te verwijderen. Het beperkt het passeren van water door de darm en helpt de hydratatie tot een miljardste op peil te houden. Zijn ontstekingsremmende capaciteiten tot 100% afhankelijk van de geselecteerde ingrediënten.

Aloë Vera als laxeermiddel kan constipatie verhelpen en de kans op maagzweren verminderen. De ontstekingsremmende laxerende werking op de darm kan helpen ontstekingen op afstand te houden. De antioxiderende eigenschappen kunnen helpen de genezing te bevorderen, vandaar dat het wordt gebruikt bij colitis, maagzweren, en andere prikkelbare darm syndroom aandoeningen. Studies over aloë vera tonen ook aan dat het potentieel bij de behandeling van depressie bijna perfect is.

hecht wonden met aloë vera

Het hechten van wonden is de gemakkelijkste en goedkoopste methode van genezing. Aloë is de beste plant op aarde en een kostbaar kruid om over na te denken. Als u aloë vera gebruikt, is dat hetzelfde ingrediënt dat in de menselijke huid wordt aangetroffen, het werkt ontstekingsremmend en heeft antibacteriële functies. Het helpt bij de absorptie van andere ingrediënten wanneer het op de huid wordt gemasseerd. En omdat het helpt bij de absorptie van andere ingrediënten, kunnen we aloë vera gebruiken voor striae als anti-oxidant, verzachtend en ontstekingsremmend middel.

Studies over de voordelen van aloë vera als vochtinbrenger tonen aan dat het vochtinbrengende effect op de huid echt iets is. Als het bestaat uit bestanddelen als meervoudig onverzadigde vetzuren en vitamine E, kan het een perfecte vochtinbrenger zijn die vrij kan zijn van littekens en prehistorische pigmenten. Zijn ontstekingsremmende eigenschappen is een ander pluspunt om over na te denken. Het is te vinden in de vorm van lotions, crèmes, zalven, verzachtende middelen en andere cosmetische producten.

Hoe u aloë vera als vochtinbrengende crème kunt gebruiken, is door het in te masseren op de betreffende getroffen regio. Het extract van aloë vera heeft een hogere adstringerende en ontstekingsremmende eigenschap die helpt de huid strakker te maken en is ook goed voor de huid. Er zijn van die vlekken die voor zichzelf spreken die niet prettig zijn om naar te kijken en die je misschien liever niet hebt. Het gebruik van aloë vera kan helpen ze te verminderen en te verzachten. Het kan geen kwaad om dit te proberen; het is vrij van chemicaliën en materiaal dat kanker zou kunnen veroorzaken.