Oncologische pedicure

 

A betekent letterlijk pannel-chirurg, van het Franse Pedicur, en betekent voetchirurg.

De basistaken van de Oncologische pedicure zijn:

1. Knippen en trimmen: dit is de kerntaak van de pedicure. Hij maakt gebruik van scharen, nagelknippers en andere instrumenten om de nagels te knippen en in de gewenste vorm te brengen.

2.lfresh, sanding: dit is de bijkomende kost voor het vormgeven en afwerken. De nagelstyliste gebruikt verschillende hulpmiddelen om de dode huid te verwijderen en de vorm van de nagels te controleren. Het resultaat wordt reshaping genoemd.

3.Meloration: dit is een verzachtende laag die op de nagels wordt aangebracht na het modelleren en gladmaken. De meeste pedicures maken gebruik van laser of elektrolyse om de dode huidlaag te verwijderen en de nagels glad te maken.

4. Verwijderen van tandvlees: sommige salons en kuuroorden bieden deze dienst aan. Hierbij wordt de kromme of scherpe punt van de nagel verwijderd met behulp van een pincet.

5. Reiniging van de nagels: sommige salons en spa’s brengen een oppervlakkig laagje van een gedehydrateerd en schimmelwerend poeder op de nagels aan. Door dit proces zien de nagels er stralend en schoon uit.

6. Nagels knippen: sommige salons en kuuroorden bieden het knippen van nagels als dienst aan. De nagel wordt zo geknipt dat een deel van de rand wordt verwijderd. De andere helft wordt gewoonlijk verborgen gehouden.

Elk van de bovengenoemde diensten kan worden uitgevoerd door een combinatie van technici. Sommige dermatologen en massagetherapeuten bieden gespecialiseerde diensten aan. Een dergelijke dienst kan worden verleend door een podoloog, die een arts is die gespecialiseerd is in nagelverzorging. Met deze procedures worden vormen van nagels en huid, eelt, likdoorns en wratten behandeld. De diensten kunnen van land tot land verschillen.

Op zoek naar de juiste spa? Als u moeite hebt om een goed kuuroord te vinden en u wilt een thermale behandeling ondergaan, kunt u uw vrienden om verwijzingen vragen. Er zijn ook veel kuuroorden die minder betrokken zijn bij het runnen van de show, die bekend staan als dag kuuroorden. Dagspa’s zijn meestal minder formeel en de behandelingen die ze aanbieden zijn eenvoudiger.

Lees meer:

Medisch pedicure Roosendaal