Gratis stockfoto met bewuste activiteiten, duurzaam leren, eigen tijd

Dermatologen en specialisten op het gebied van schoonheidsverzorging staan achter deze procedure vanwege de enorme resultaten. Het is een van de beste keuzes voor een verjongende ervaring. Niet alleen wordt de huid zachter en gladder, ook de fijne lijntjes en rimpels zullen waarschijnlijk verdwijnen en het kan ook de behoefte aan andere rimpelverminderende behandelingen verminderen.

Deze behandeling is ideaal voor mensen met een druk leven, die een gevoelige huid of drukke moedervlekken hebben en een onzekere toekomst met hun huid tegemoet gaan. Voor deze mensen is microdermabrasie een beste alternatief voor meer invasieve procedures, zoals plastische chirurgie, injecteerbare fillers, chemische peelings of laser resurfacing.

Het is echter niet verstandig om al uw huidverzorging en gezichtsverzorging thuis te doen. Voor thuisgebruik moet u ervoor zorgen dat uw instrumenten gesteriliseerd zijn om infectie te voorkomen. Het is ook verstandig om te erkennen dat een behandeling voor thuisgebruik beperkt is tot onze beste instrumenten, en geen professionele medische behandeling vertegenwoordigt.

Onze instrumenten voor thuisgebruik bieden slechts een mild versterkte exfoliatie. Het is niet aan te raden om voor de dagelijkse reiniging meer dan 70% alcohol te gebruiken. U moet uw gereedschap ook om de twee jaar vervangen om de levensduur te verlengen en gebruiksrampen te voorkomen.

2. Microdermabrasie thuis

Als u thuis serieus aan microdermabrasie wilt doen, moet u een kit kopen met genoeg crème om alle borstels en applicators die u gaat gebruiken uit te rusten. Dergelijke kits zijn gemakkelijk verkrijgbaar op het internet en, als u lang genoeg zoekt, vindt u ook beoordelingen van gloeiende resultaten van tevreden gebruikers. U moet er echter rekening mee houden dat de borsteltjes en applicators niet langer meegaan. Na enkele keren gebruik beginnen ze hun doeltreffendheid te verliezen. Dan moet u het aantal halveren tot driekwart, zo niet meer. Bovendien, als u een spons of kleinere instrumenten wilt gebruiken om uw puistjes aan te pakken, moet u sponzen kopen die plat zijn, want die zullen uw huid niet zo beschadigen als een instrument of borstel.

3. Redenen om het niet te kiezen

Het is heel gemakkelijk om je puistjes aan te pakken met een laser of gewoon met een platte sponzen. Het is niet altijd zo makkelijk om ze te voorkomen. Als je een flatager gebruikt, kun je oneffenheden op je huid krijgen die je niet gepland had. Bovendien, als je het meer dan twee keer op een dag gebruikt, zal het zijn efficiëntie verliezen om je huid te genezen. Immers, het is laser ontharing voor de huid, dus waarom uw kostbare geld verspillen?   Beautysalon Schiedam

Natuurlijk is het onmogelijk om alle puistjes permanent te voorkomen. Maar als je van plan bent om je puistjes aan te pakken, waarom zou je dat dan niet doen met een beproefde formule? Je zou de traditionele manier van een patch test kunnen proberen om erachter te komen of de crème onaanvaardbare risico's bevat, en je kunt ook het etiket controleren om te zien of het veilig is.

Trouwens, het is niet erg nodig om uw geld te verspillen door een product te kopen dat garandeert om zits te behandelen voor niets. Er zijn een heleboel goede crèmes die u resultaten zullen geven en gratis kost u een hoop. Op het einde, zal het bespaart u meer dollar en minder tijd.

Dus, je zou kunnen proberen de crème als je wilt om zich te ontdoen van de puistjes, maar je moet er zeker van zijn om de instructiesresists volgen met de nodige voorzichtigheid. Als het niet werkt de eerste keer, lees alle informatie die wordt gegeven. Hoe meer informatie je weet, hoe meer je kunt vragen en te weten komen over de beste crème die er is.