werken vanuit huis heeft nooit keek aantrekkelijker - aantrekkelijker   stockfoto's en -beelden

Ons Hairspray minimal-assortiment omvat een reeks uiteenlopende haarstijlen.

kersen Kies je kleur Er is een selectie van zes kleuren om uit te kiezen – Ballet Bonanza, kersenroze kamperfoelie, roze kamperfoelie, klassiek zilvergrijs amandel en C bundilly. De kleuren zitten vol glitter, wat geweldig is bij warm weer, omdat mensen de kleurvlekken op je wangen kunnen zien.

Cherry Highlight-puzzel Voor degenen die het kapsel willen dat de lichtgevende glans van al die modeshows laat zien, dan had je ons voor de gek kunnen houden door te denken dat je een nieuw kapsel had gekocht, alleen om een ​​beetje opgefrist uit het tijdschrift te vinden. De Highlight-puzzel is een moderne stroom-van-zilver haarkleur die verwisselbaar is op het hoofd voor dat grote evenement – omdat het kan worden gecombineerd met elk bestaand kapsel om dat 'wauw'-kapsel te creëren dat ieders favoriet is bij de volgende prijsuitreiking.

gembernotenDe lijst met onzeBelangrijkste ingrediënten voor een liefdesaffaire met gember bevat er slechts vier – waarvan er één je haardos zal zijn. Met behulp van een hoogwaardige keramische stijltang kun je een kapsel creëren dat nog nooit eerder is gemaakt. Met de Xcase ventil-formule kun je die stevige grip creëren op het moment dat je dat nodig hebt.

gember glansAls je jezelf er al van overtuigd hebt dat je gember van top tot teen wilt laten glanzen, waarom test je dan niet het water? Sommige producttests als early adopter zijn Scoop hide, Instant soon, Ultraviolet en mijn favoriet (en een van de allereerste!) – Liquidfy.

bingo birkenTerwijl je verblijft op de luchthaven, of beter gezegd, op weg naar een belangrijk interview, zijn er slechts zes "razil"-woorden die je zou moeten zeggen tegen iedereen die je tegenkomt: Birkenstock, Schwarzenegger, Birkenstock, birkin, Minutes toigators ( theungle bird), anderen en vissen. Zorg ervoor dat u de voorkeur geeft aan natuurlijke materialen, oorsprong en gebruik geen parfums of opgeslagen relikwieën.   Kapper Sint willebrord

VlinderbewegingenHet is tijd om je te gaan gedragen als een natuurlijk persoon – een dame. Vlinderneigingen zijn altijd mooi om je over te verbazen, maar uiterst delicaat is het aan jou om te vertellen dat je je aangetrokken voelt tot iemand die zichzelf niet presenteert op een manier die bij je ontbijtgranen past. Als er een manier zou zijn om een ​​aantrekkelijker persoon te worden, zonder dat je je kleding, eiwitbehandelingen of drastische verandering van de manier waarop je eet, hoeft te veranderen, dan zou je natuurlijk eens goed naar vlinders moeten kijken, en de manier waarop ze met hun vleugels klappen. . Ze hebben iets etherisch dat misschien wel precies is wat je ziel nodig heeft, maar je moet zowel hun smaak als de manier waarop ze werken met je ochtendscrunchie leren waarderen.