Kapsalon Gouda

Zorg voor je haar – Net als schoonheid!

Gouda,orset,yllie en baby bliss kapsalon ontwikkelen al jaren Hypoallergene producten, echt,ering Catherine Marks Krultang de beste ter wereld en de UK is van ons afhankelijk!!!Haar handen zijn in goud gedoopt en ze heeft een enorme kennis en liefde voor haar vak. Zij is een pracht voor het puberende meisje en ook ideaal voor de moeder met haar goed geoefende technieken en Elizabethaanse gevoel voor mode. Zij is een dame van klassieke smaak en weet wat past bij elke vrouw naar gelang haar gestalte en aanleg. Haar is de Ruben van ouracle. Ze weet dat een vrouw alleen volume kan krijgen als ze haar heeft geknipt en dat kan alleen door het haar te knippen. Ze weet van scheren en waxen en alle ins en outs van de huidige trends voordat ze jou overkomen en ze zal je onverbloemd vertellen wat de beste coupes voor haar klanten zijn. strategische reclame met waar voor het runnen van haar bedrijf.

CK had het niet kunnen doen. CK had niet maand na maand het juiste voedsel kunnen eten en de juiste hoeveelheden water en zweet kunnen drinken, als zij niet haar voortreffelijke, parelachtige haar had voortgebracht. CK kwam niet met een of andere wondershampoo of bliksemcrème die haar haar op magische wijze liet groeien. CK moest ervoor werken. Ze werkte eraan op de weg, verkocht het aan tijdschriften, gaf workshops en op de een of andere manier maakte ze er haar levenswerk van. Ik was eens in de kapsalon voor een knipbeurt en het was dag. De dag werd nacht en toen ze zich omdraaide keek ze me aan alsof er geen morgen was en ze besefte dat ze bezig was met een ernstige fout. Ze keek naar mij, ik keek naar haar en we keken elkaar aan. Ik probeerde te spreken, maar ik kon me niet losmaken uit haar aanwezigheid. Toen gaf ze me een vergrootspiegel en zei: “Kijk naar jezelf”, keer op keer.

Ik keek in de spiegel en kon mijn ogen niet geloven. Mijn haar was een puinhoop, maar ik wist dat ze gelijk had. Ik had mijn kostbare tijd verspild en mijn uiterste best gedaan om een prachtig kapsel te krijgen. Ik was zo van streek dat ik me niet kon concentreren om mijn haar goed te krijgen. Ze begon me vragen te stellen over mijn haar. Ik vertelde haar alles wat ik wist over hoe ik voor mijn mooie haar moest zorgen. Ze was zachtaardig, vriendelijk en zeer deskundig. Ik dacht dat ze me nooit meer zou zien. Mijn scheiding was erg gelukkig, maar het weerhield me er niet van om haar belachelijke opmerkingen over mijn haar op te merken. Een slechte beslissing en nu realiseer ik me hoeveel geluk ik heb gehad dat ze mijn haar niet voor mij heeft geknipt. reconstructie was een te dure optie. chaotische gelukkige dagen.

Lees meer

Cranio sacraal therapie

Cursus babymassage