Henna brows

 

Je kunt ook een nieuwe look voor je gezicht creëren met een wenkbrauwverf. Teken eerst de vorm die je wilt met een tandenstoker.

Breng vervolgens de henna aan op de bovenste laag van de nagel en zorg ervoor dat er geen ogen uitlopen. Probeer telkens zo dicht mogelijk bij dezelfde plaats te komen.

Spuit de kleurstof over het gebied waar je de omtrek hebt gemaakt.

Laat het een paar minuten drogen.

Dit zal u tonen waar de kleurstof zal gaan. Kleed je aan met de wenkbrauw sjabloon.

Als je je wenkbrauwen niet wilt kleuren of alleen de vorm van je wenkbrauwen wilt veranderen, kun je een wenkbrauwpotlood gebruiken om de gebieden in te vullen die je wilt kleuren. Een wenkbrauwpotlood heeft een schuine punt waardoor het makkelijker is om te zien waar je de kleurstof probeert aan te brengen. Voorbeelden van kleuren om uit te kiezen, voor de Olive huidskleur, Groen, Hot Pink of Brassy.

Synthetische wenkbrauwen zijn veel goedkoper dan menselijk haar en zijn dus zeer geschikt voor tijdelijk gebruik.

Zodra je je wenkbrauwen met henna hebt gekleurd moet je het laten uitharden of “Set”. Je wilt de wenkbrauwen niet bij de wortel verven, omdat dit de wenkbrauwen zal doen liften en mogelijk beschadigen.

Er zijn duidelijke gevallen waarin het niet aan te raden is de wenkbrauwen te verven. Bijvoorbeeld als u zwanger bent of borstvoeding geeft of als u allergisch bent voor latex of zeep.

Als je voor het eerst je wenkbrauwen gaat verven, wees dan voorzichtig, want het is gemakkelijk om de kleurstof te lang op de huid te laten zitten.

Als je klaar bent met het verven van je wenkbrauwen, of als je ze helemaal hebt veranderd, gebruik dan een wenkbrauwborsteltje om de henna eraf te borstelen. Als je huid rood of geïrriteerd wordt, verwijder je de kleurstof en spoel je het gebied af met water en zeep.

Ten slotte, als je je wenkbrauwen lang hebt gekleurd, geef ze dan tot 24 uur de tijd om te wennen en te kijken of er nog restjes kleur zijn. Als dat het geval is, is het een goed idee om je haar te knippen en het een paar dagen te laten groeien.

Oogmake-up

Eyeliner is een lastig onderwerp door het aantal vormen, maten en kleuren waaruit je kunt kiezen. Hou het gewoon bij het klassieke ontwerp.

A: Mura briljant!

Voordat je schaduw of liner aanbrengt, borstel je de wenkbrauwen met een Powder floss of een droge markeerstift. Dit zal helpen om elk individueel haar helder enouted te houden.

B: Een tip voor iedereen

Als u uw eyeliner of oogschaduw moet bijwerken nadat u naar bed bent gegaan, wacht dan tot de volgende ochtend en breng uw make-up opnieuw aan. Zo voorkomt u infecties.

om eerlijk te zijn, zou ik zeggen dat groene oogschaduw de beste optie is. Het past bij alle oogkleuren en kan gemakkelijk op maat worden gemaakt om je oogvorm te verbeteren. Ik zou Urban Decay aan iedereen aanraden.

Wat ik meestal doe is het volgende: ik breng de oogschaduw die ik eronder draag op dezelfde manier aan. Ik heb gemerkt dat deze eenvoudige techniek wonderen verricht. Ik neem gewoon één of twee kleuren en breng ze aan op de tegenovergestelde kant van de cupido’s boog (het kleine vierkantje met de Phillips pin). Dit is niet altijd het geval, maar het lijkt de ogen groter te doen lijken. Voor mij is de cupido’s boog het perfecte brandpunt van het oog. Ik stel me graag voor dat hoe breder de ogen zijn, hoe groter de ogen lijken.

Schoonheidstip voor voeten – eeltverzorging

De meeste eeltplekken zijn gewoon een kwestie van opsmuk – ruïneer je schoenen niet! Als je echter voor je eelt zorgt, gaan je schoenen langer mee en zien ze er beter uit. Maak je voeten nat met een schoenpoetszak of huishoudelijk wasmiddel en wrijf de oplossing in de spleten. Als je last hebt van hangende nagels of losse huid, kun je de losse huid afknippen met een scherpe kniptang.

Maak het karwei af met een nagellakremover en een scheut warm water. Schud de remover, maar inhaleer het niet. Pak een nagelborsteltje en lak de nagel met een laagje blanke nagellak.