wenkbrauw tatoege

Veel mensen die een tatoeageshop bezoeken voor een permanente kunst, versnellen onbewust het proces van het vervagen van de tatoeage na verloop van tijd. Door de herhaalde plaatsing van puntjes laten veel mensen hun merkteken achter bij elk bezoek aan een specialist, waardoor het vervagingsproces langer duurt.

Er zijn verschillende soorten tatoeage-inkten en Lash lift Breda , en elk type heeft een verschillende houdbaarheidsdatum voordat het vervaagt. Sommige vervagende inkten hebben een houdbaarheidsdatum van een jaar, maar de meeste houden het niet langer dan twee jaar uit.

Tekeninkten zijn inkt die sterk geconcentreerd is en veel pigment bevat. Ze ontlenen hun naam aan het staafje tekeninkt waarin je doopt om je unieke tatoeage te krijgen. Na het krijgen van een tekeninkt, dip je de inkt opnieuw en opnieuw tot de gewenste kleur is bereikt. Deze inkten zijn erg gevaarlijk om te krijgen, want als je er te veel in doopt, kun je een nare klodder in de shop krijgen en moet je het hele ding weggooien. De meest gebruikte inktsoorten waren: zwart, paars, blauw en groen.

Stick inkten zijn: steviger en moeilijker te krassen, maar laten geen lijnen achter. Deze inkten worden meestal gebruikt als je een permanente tattoo wilt.

Selderij stokjes: Deze worden gebruikt om dikke lijnen te trekken, maar afgezien van het geven van een mooi ontwerp, kunnen ze ook vervelende krassporen achterlaten als er te veel inkt wordt gebruikt. selderijstokjes werken ook geweldig voor het maken van klodders. selderijstokjesinkt worden meestal gebruikt als kits, van losse benodigdheden of pogingen tot stencil art.

Meest voorkomende inkten:

Lunulaire: Wikkels van papier bedekt met gekleurde kleurstof die ongeveer 24 uur aan de lucht worden blootgesteld. Wanneer de kleurstof reageert met de natuurlijke vezels van de huid, verandert het papier in een effen kleur. De rest van het papier wordt dan een niet van echt te onderscheiden donzig laagje.

Fumin: verkregen door het mengen van ijzeroxide (roest) met organische olie. Fumin worden gemakkelijk verwijderd door tegen elkaar te wrijven. Als je niet te zwaar aan de pigmenten wilt tillen, meng je de henna gewoon met genoeg poeder om een fijn stof te maken. Deze inkt is vergelijkbaar met zuiver zwart in kleur en textuur.

AquaWear: bevochtigt een fijne vloeibare consistentie met wasachtige schors. Dit is een dikke zwarte inkt die de aandacht kan vestigen op littekens of puistjes.

wnw: wordt matpaars bij blootstelling aan lucht of licht. De wasachtige schors verspreidt de kleur rijkelijk over bijna het hele lichaam.

Ac ader: net als bij aderen wordt de paarse kleurstof uit een afzonderlijke ader (of twee) getrokken en gelijkmatig over de huid verspreid.

Agarhout: kleuren van een boom. Er is niet veel “ouderdom” op een stuk papier, maar dit papier zal veel ouderdomsvlekken vertonen.

Blond. Tevredenheid. Iedereen wil blond zijn.

C technicolor: vermenging van kleuren voor een aantrekkelijk uiterlijk.

Voorzichtig: Kijk niet te slordig of hard.

wnw als je klaar bent: zoals hierboven al gezegd, maak niet te duidelijk dat je zelf geschilderd hebt.

Fumin: als een soapster… te voor de hand liggend.

E gentle: voorzichtig gebruikt op zeer kleine oppervlakken.

V shake: gemengd met poeder voor een betere menging.

De bovenstaande lijst is geenszins volledig. Het betekent alleen dat er veel opties beschikbaar zijn. Bij het kiezen van een wenkbrauw tattoo moet je rekening houden met je persoonlijke stijl, het effect dat je wilt creëren, en het gebied waar je de tattoo wilt.

Het belangrijkste is dat je bedenkt hoe eerlijk je wilt zijn. Als je voor een blanke look gaat, dan trek je natuurlijk de aandacht naar je toe. Blijf je liever bij je natuurlijke haarkleur, of wil je gewoon een beetje geld besparen, dan is het verven van je wenkbrauwen misschien wel de perfecte manier.

Of je nu make-up, haarverf of blush aanbrengt, er zijn een paar trucjes om je er op je best uit te laten zien. Het is niet omdat je blond bent dat je er niet natuurlijk uit kunt zien. Poeders en schaduwen zullen je zeker helpen om een aantrekkelijke look te creëren, en als tip, breng een beetje babypoeder aan op je haar voordat je een kleur aanbrengt. De kleur blijft dan beter zitten op je haar en huid.

Tot slot, vergeet niet te poetsen! Het zal een wereld van verschil maken. Als u uw tanden kunt poetsen voordat u naar bed gaat, ziet u er fris uit en krijgt uw gezicht een mooie, natuurlijke glans. Als u contactlenzen draagt, kunt u het beste een kleur proberen die dicht bij uw natuurlijke kleur ligt.

Dit zijn allemaal dingen die relatief snel gedaan kunnen worden, en die uw uiterlijk zullen verbeteren. Let op: sommige kleuren staan beter bij roodharigen. Blondines houden het beter bij bruin of roodbruin.