Wimperextensions one by one

 

Wimperextensions zijn een lust voor het oog: ze zijn vrij eenvoudig aan te brengen en het aanbrengen ervan neemt slechts enkele minuten in beslag. Echter, hun bestaan ligt in de technologie die wordt gebruikt voor hun toepassing en vele andere factoren, zoals uw eigen gewoonten en voorkeuren. Daarom zijn er, voordat u aan wimperextensions denkt, een aantal vragen die u zichzelf zou kunnen stellen over het proces. Vragen zoals hoe lang gaan ze mee, beschadigen ze de natuurlijke wimperharen en doen ze pijn aan het oog. Ondanks deze, de meeste mensen gaan door het proces, omdat zij geloven, ze zien er beter uit en voelen zich beter over zichzelf.

Een ander voordeel van wimper extensions is dat ze WOKD kunnen worden als je ze gaat dragen voor een lange periode van tijd. Ze raken echter periodiek aan en u moet ze dus nog steeds om de zoveel tijd laten vervangen.

Het proces is zeer comfortabel: de meeste extensions zijn broos, wat betekent dat ze eerder buigen dan aan de natuurlijke wimper blijven vastzitten. Het extra geld dat u bespaart door de technicus te vermijden, zal ook helpen de tijd te verkorten die nodig is om de extensions te bevestigen, maar dat is over het algemeen buiten de controle van de gebruiker.

Over het algemeen geldt dat hoe langer u de extensions gebruikt, hoe duurder ze worden. Daarom, als je hebt gepland om de wimper extensies hebben in je ogen voor een jaar, zou je in staat zijn om een jaar korting te krijgen. Voor u om de beste waarde voor uw geld te krijgen, is het raadzaam dat u het werk laten doen door een professional.

Elk jaar gebruiken klanten de wimper extensions om hun wimpers langer en dikker te laten lijken. Volgens extensions is een wimper als een frame voor je ogen, dus net als bij een frame, moet je ervoor zorgen dat de extensions er netjes en aantrekkelijk uitzien. De manier waarop de professional dit voor elkaar krijgt is door de wimper te kleuren. Voor sommige klanten is dit genoeg, en voor anderen is een bezoek aan de salon een goed idee om te zorgen voor de juiste kleuring en de algehele aandacht voor het detail.

Er zijn verschillende soorten wimpers, afhankelijk van hoe dik uw natuurlijke wimpers zijn. De meest natuurlijk uitziende zijn de extensies die zijn gestript van het pigment. In plaats van strips bieden veel salons echter een wimperaanvulling aan die eenmaal per dag, meestal ’s avonds, wordt aangebracht en een paar uur blijft zitten. Het proces is vergelijkbaar, maar de toevoeging wordt gebruikt om dikte toe te voegen in plaats van het creĂ«ren van een frame voor de ogen.

In plaats van strips zijn valse wimpers verkrijgbaar in vele vormen en maten, en kunnen ze bovenop de natuurlijke wimper worden bevestigd. Het hangt allemaal af van hoe dik of lang uw natuurlijke wimpers zijn, en hoeveel lengte en dikte u wilt toevoegen.

De drie belangrijkste soorten valse wimpers zijn stripwimpers, individuele wimpers, en frame wimpers. Stripwimpers zijn het gemakkelijkst aan te brengen, maar ze zien er ook het slechtst uit, omdat je een bepaalde lengte nodig hebt om ze door je wimpers te trekken. Individuele wimpers zijn de beste optie, en kunnen moeilijker aan te brengen zijn, maar zijn zeer lucratief als het goed gedaan wordt. Een wimperleverancier van medhinol is de beste plaats om een echte professional te vinden die deze in een steriele omgeving kan aanbrengen en lijmen. Voor de beste resultaten, moet de wimper extensies worden toegepast door een professional die heeft veel ervaring.

Lees meer:

Lash lift