Wenkbrauwen epileren Den Bosch

Voordat je begint te grijpen naar elk borsteltje en pincet dat je kunt vinden, moet je weten hoe je wenkbrauwen in model moeten worden gebracht. Je wenkbrauwen moeten worden gevormd volgens de natuurlijke vorm van je hoofd. Als je haar van nature krullend is, moet je proberen te voorkomen dat het te krullend wordt voordat je begint te epileren. Als je steil haar hebt, kun je misschien wat haarverstevigende producten toevoegen om de wenkbrauwhaartjes meer te laten uitsteken.

Een cirkelvormig gezicht: Als uw gezicht rond is, moet u de oren licht naar beneden scheren om uw gezicht langer te laten lijken. U moet werken met uw bovenlip om het langer te laten lijken. Gebruik uw middelvinger om de randen van de onderlip op één lijn te brengen met het gezicht om het de illusie van lengte te geven. Trek een denkbeeldige lijn van de mondhoek naar de hoek van het oor. Dit geeft de gewenste lengte en stelt u in staat het oorquotiënt af te scheren tot de gewenste lengte.

Een vierkant gezicht: Gebruik een veder-potlood om het gezicht te omlijnen met de gewenste breedte en vorm. Neem dan een scheermes om de oren onmiddellijk te scheren.Een driehoekig gezicht: Dit soort gezicht heeft een kaak die anderhalf keer zo lang is als de breedte. Daarom moeten de oren licht worden geschoren om het gezicht langer te maken. De wangen moeten in het midden licht worden geschoren. Laat de wangen staan totdat u  tevreden bent met het uiterlijk. Een diamanten gezicht: Dit soort gezicht is plat, ongeveer dezelfde breedte over het gezicht. De wangen moeten worden ingekort in verhouding tot de breedte over het gezicht. De wangen moeten worden versterkt met sterren, doelbewust.

Lees meer

microblading

schoonheidssalon