houten kist geïsoleerd op witte achtergrond - lijk kist stockfoto's en -beelden

itter jaren geleden zou men gewoon verder gaan en aannemen dat de dode gewoon geen zorg was, maar tegenwoordig zijn we steeds gesofisticeerder genoeg om te weten dat de doodsoorzaak grotendeels onbelangrijk is. Ook heeft de vooruitgang in de gezondheid en de wetenschap ertoe geleid dat reanimatie mogelijk is, zelfs in het geval van overledenen. Er zijn nu risico's verbonden aan het uitstellen of vermijden van de begrafenis als een of beide ouders ziek zijn. Bovendien vinden steeds meer mensen dat de ontbinding van het lichaam heel belastend en zelfs lichamelijk schadelijk kan zijn. Dus komt de vraag op hoe om te gaan met de overblijfselen van de doden.

In de tijd van de doden glijden de lijkkisten in een mister en beginnen ze te stinken! Veel mensen proberen deze stoffelijke resten te laten stinken door ze vol te spuiten met sprays en staan erop de kisten in te pakken met aluminium lichamen. Dit houdt de geur wel tegen, maar het is niet helemaal succesvol. De volgende stap is om de nis van top tot teen, van nek tot heup vol te spuiten met sprays om het lichaam lekker te laten ruiken. Dit is echt geen manier om te leven, en je doodt de huid gewoon van binnenuit. De juiste manier om met de dode resten om te gaan is ze in een zakvaas, een doosvorm te maken en ze op een koele droge plaats te zetten. De kleverigheid is wat ervoor zorgt dat ze je zullen herinneren na je dood. Verwijder de tenen, stempel het doosje, bind het dicht en stop het koord weg. Je zult na je dood van nature mooi zijn omdat je vrij zult zijn van alle afstoting.

De doodskisten zijn er in veel verschillende vormen. Sommige zijn eenvoudig, goedkoop en gemakkelijk te maken, terwijl andere ingewikkelder zijn en bepaalde vaardigheden vereisen om ze heel te maken. Aan het eindresultaat is te zien of het lichaam bij bewustzijn was of niet, of het koud of warm werd opgenomen, alleen of met veel mensen om zich heen. Sommige lichamen zijn nog warm en andere voelen koud aan.

Body piercing is een van de mooiste en ongewoonste dingen die er in de hele wereld bestaan. Het is ook een van de belangrijkste oorzaken van infecties, allergieën en ziekten. Het is aan te bevelen de bodypiercing te laten zetten door een professional die goed op de hoogte is van de apparatuur en technieken. Bij een onjuiste uitvoering kan infectie optreden met alle schadelijke gevolgen van dien.

Bij het piercen van het lichaam worden de sieraden ingebracht met een tang (dunne naald), een piercingpistool of een C-ring. Het beoogde lichaamsdeel wordt bepaald en elk sieraad wordt vervolgens met een tang of met een C-ring ingebracht. Als een C-ring wordt gebruikt, blijven de sieraden gedurende de vereiste tijd in het lichaam en moeten ze op de juiste manier worden verwijderd om geur en infectie te voorkomen.

Hoewel de sieraden die met C-ringen worden ingebracht het gemakkelijkst uit te nemen en te verwijderen zijn, is het toch niet raadzaam om te proberen ze in elk geval te verwijderen, tenzij de piercing voor een bepaalde tijd is gezet en de infectie niet ernstig is. Als de piercing niet op de juiste manier wordt gezet, kan het sieraad verzwakken en een infectie krijgen en/of het ergste is infectie van de huid.