Herbalife

 

Misschien. Maar niet erg goed. Mijn advies is om deze merken te vermijden en een ander merk te kiezen. Waarom? Wel, het aantal mensen dat lijdt aan hartaandoeningen of diabetes varieert van ongeveer 90 miljoen tot 190 miljoen mensen. Een enorm deel daarvan komt door deze diëten. Vanuit gezondheidsoogpunt dus gewoon nutteloos!

En ja, ik moet het merk zelf wel wat krediet geven, want Herbalife was tenminste zo verstandig om contact op te nemen met de kerk en hun kant van het verhaal bekend te maken. Zelfs actief of passief zijn ze zich bewust van het feit dat miljoenen mensen verslaafd raken en deze veroordelingen en de gevolgen ervan wanhopig willen vermijden. Maar de oplossing is dezelfde en ligt hoogstwaarschijnlijk altijd in een dieper zelfbewustzijn. De meest voor de hand liggende is te stoppen met het dieet en niet meer te eten dan je natuurlijke lichaam nodig heeft. Toch? En om te stoppen met meer dan een half dozijn keer per week naar de sportschool te gaan of enige andere vorm van lichaamsbeweging te doen door aan te komen, en om te stoppen met het eten van ongezonde voeding, vooral die met veel suiker. Ongeacht de antwoorden van de sites op de vragen op de site et. al. (2015) die de nadruk legden op de goede dingen op de website, geloof ik niet in schuld of schuldgevoel, maar wel dat ze een investering in Herbalife zouden kunnen doen. Maar dat is niet erg. Ze kunnen niet in Herbalife geloven als ze geen geld hebben. Waarschijnlijk hadden ze genoeg van de president van de VS die had gezegd dat hij geen voorstander was van een onderzoek door de FTC naar de vermeende fraude, omdat Herbalife geen ‘echt bedrijf’ was. Hoeveel te meer willen deze mislukte bedrijven toch dezelfde behandeling! (Ik weet wat het gezonde spul is, ik woon hier al enkele jaren), dan moeten ze gewoon stoppen met de verkoop ervan en een nieuw bedrijf zoeken. Maar echt, dat is niet erg als herstelplan, maar gewoon totdat iedereen in de wereld weet wat hun product is en wat het merk de afgelopen 30 jaar heeft gedaan.

Lees dit voor een gezonde levensstijl programma. Wat zegt de Meester Stichter?

“Er is niets mis met het product. Maar er zijn belangrijkere dingen in het leven dan geld.” Alexeyev Nobukov Meester-oprichter, Ostankino Ltd.

Na Ama Akuma

Nogmaals dank aan Alexeyev Nobukov, meester van de kastanjes.

Lees meer:

Voedingscoach Julianadorp