Bindweefselmassage Zaandam

 

Het verwijdert dode huidcellen en negeert de situatie laag door druk uit te oefenen op de rode bloedlichaampjes en de dode huidcellen te verwijderen.

Voordelen van bindweefselmassage. Het grootste voordeel van bindweefselmassage is dat door massage zachtheid, flexibiliteit, kracht en souplesse wordt gebracht in het geblesseerde of pijnlijke deel van het lichaam. Want bindweefselmassage kan helpen stress en spanning uit het lichaam te halen en pijn te verminderen. Tijdens de massageslag wordt enige druk uitgeoefend op de zachte weefsels waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit kan de bloedsomloop bevorderen door het bindweefsel zachter te maken en een deel van de afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Daardoor wordt het lichaam onderhouden en blijft het gezond.

11. Overspoelen. Dit is een cruciaal onderdeel van de Emotional Freedom techniek, waar we in onze volgende blog aflevering op in zullen gaan.

12. Geef jezelf kracht. Laten we nu eens kijken naar drie stappen waarmee je kunt beginnen jezelf te empoweren om verandering/verbetering in je leven te creƫren:

1. Ten eerste zult u bereid moeten zijn uw leven in eigen hand te nemen op het niveau waarop u onafhankelijk wilt zijn.

2. Ten tweede moet u een ondersteuningssysteem opzetten van vrienden, familieleden en/of professionals op wie u kunt vertrouwen wanneer u ter verantwoording moet worden geroepen.

3. De laatste stap is te bepalen wat uw werkelijke prioriteiten zijn.

13. Wat u als uw werkelijke prioriteiten beschouwt, zal bepalen welke middelen u nodig zult hebben om uw zelfvertrouwen veilig te stellen.

14. Als u volledig helder krijgt wat uw werkelijke prioriteiten zijn, zult u de moed hebben om de stappen te nemen die nodig zijn om uw dromen te verwezenlijken.

Onthoud, het stuurwiel kan niet gestopt worden met draaien. Je moet het gas in de motor doen. Je moet ook bereid zijn om los te laten. Als je eenmaal hebt besloten wat je moet doen, dan heb je de sleutel om het voertuig te besturen dat je kiest. Zelfvertrouwen is mogelijk wanneer je werkt volgens je echte prioriteiten.

Wat zijn je echte prioriteiten?

Lees meer:

Gezichtsbehandeling Zaandam

Schoonheidssalon Zaandam