Kapsalon Kaag en Braassem

 

Ooit een slecht kapsel gehad? Nou, bijna iedereen heeft wel eens een slecht kapsel gehad. De föhn kan het nog erger maken. Hoe ongelijker geknipt een kapsel is, hoe meer het slap zal hangen en er als een puinhoop zal uitzien. Voordat je een vreemde met een relatief slordig kapsel het in je hoofd laat knopen, moet je op zijn minst weten of hij/zij weet hoe het eruit hoort te zien.

De meeste mensen (mannen en vrouwen) hebben verschillende voorkeuren wat betreft het type kapsel en hoe ruw de textuur moet zijn. Er zijn kapsels die meer geschoren zijn aan de bovenkant, de punten van de oren en de achterkant, sommige kapsels zijn lang en glad, en er zijn kapsels die kort en ruw zijn. Vrouwen houden het meestal bij een kortere trim. Haren die lang en fijn zijn worden over het algemeen doorgegeven als zijnde lang en ruw. De ruwe stijl is meestal de stijl die “grof” is en de neiging heeft om meer volume te hebben vanwege de lange lengte. De Pari att Tradition is een ruw kapsel dat veel voorkomt in India, de voornaamste waarvan de term “Barber” is afgeleid. Het Attivity type is een haarstijl die populair is bij Afro-Amerikaanse vrouwen. Het Remy-kapsel is een langer, glad androgeen houdend kapsel dat populair is bij vrouwen in Engeland en de Verenigde Staten.

Blond – Blond is een dubbel-verbaal spanningsteken. Het kan vriendelijkheid en warmte uitstralen. Mensen met een brunette haarkleur hebben meestal haar dat minder stug is en een lichtgele tint heeft. Zij kunnen ondertonen in hun huid hebben en hebben bleke ogen. Alle extremen in kleuring of tint zullen het haar minder grof maken en de klant een meer dramatische look geven. Het is duidelijk dat een klant met blond haar een succesvolle, veelzijdige en beproefde aanpak van het kapsel nodig heeft.

Bourbon – Nog een dubbel-verbaal spanningsteken – De Bourbons zijn een eenzijdig haarspanningsteken. Zij duiden op warmte en vriendelijkheid en kunnen duiden op intelligentie en creativiteit. Er zijn gevallen waar het verbaal het uiterlijk van een brunette complimenteert en haar goede looks vermeldt. De tinten en schakeringen van het haar van de brunette zijn heel belangrijk. Ze bepalen hoe ze eruit ziet niet alleen op een fysiek niveau maar ook op een spiritueel niveau.

Zwart – Zwart haar is meestal afkomstig uit West-Afrika. Niet-Afrikaans-Amerikanen kunnen zwarte haarverf gebruiken zolang ze niet ingaan tegen de stereotypen dat zwart haar ‘raar’ en mysterieus is.

Een andere manier om te bepalen of zwarte haarverf geschikt voor u is, is te kijken naar uw eerdere kapsel, want de juiste tint zwart kan misleidend zijn. Studies hebben uitgewezen dat personen met huntarken op hun haar meer opvallen op een bepaalde golflengte, wat betekent dat personen met zwart haar misschien geen universele ‘gekleurde’ haarverf hebben.

Stichting en bescherming:

erfelijkheid – de last van de betrokkene. Erfelijkheid bepaalt de fysieke kenmerken van een persoon, maar ongeacht de kleur of tint kan iemands haar zo donker of zo licht zijn als hij of zij zelf wil.

Gezondheid – voorkeur voor een bepaald kapsel. Ook iemands gezondheid, d.w.z. zijn of haar fysieke conditie, kan een factor zijn bij het bepalen van een bepaalde haarkleur.

Veel mensen zeggen dat de echte test is hoe een persoon reageert na het verven van het zwarte haar. Het zit zo, dat mensen met Afro-Amerikaanse haartinten, die onlangs een medische ingreep zoals een hormooncontrole of liposuctie hebben ondergaan, misschien een paar dagen rust nodig hebben gehad na de ingreep. Dit is te wijten aan het feit dat het geverfde haar wat ongemak kan hebben veroorzaakt na de procedure.

Niettemin moet u, alvorens uw persoonlijke stijl te herzien, zeker uw kapper raadplegen om er zeker van te zijn dat de trend van uw nieuwe look bij u zal passen.

Veel beroemdheden, zoals Beyonce, kiezen voor een bruine tint voor hun haar. Maar voordat je haar imiteert, raadpleeg je stylist om er zeker van te zijn dat jouw tint haar zal aanvullen.

Net als de meerderheid van de Afro-Amerikaanse vrouwen, geloof ook ik dat we onze persoonlijke stijl moeten volgen. De reden is simpel: Het is leuker. Maar als ik zelf een dame in mijn bar zie rondlopen, zou ik haar de vraag willen stellen: “Is er een manier om mij er jonger uit te laten zien?” Hoewel het er misschien gek uitziet, ziet een vrouw van 45 jaar met een slank gezicht, veel witblonde lokken en een jeugdige stuiter, er vaak ouder uit door haar ‘gezicht’ dat eruit ziet alsof het haar bips, kuiltjesloze wangen probeert in te trekken en haar bewegingen probeert af te remmen.

Lees meer:

Kapper Kaag en Braassem

Kapsalon Kaag en Braassem