tattoo Purmerend

 

Helaas hebben we allemaal het patroon ontwikkeld om verder te gaan waar we gebleven waren, rondlopend met een tatoeage die zowel te vaag als te donker is.

Je eerste tatoeage lijkt misschien perfect glad en egaal, ingeprent op je huid. Naarmate je ouder wordt, vervaagt de zachtheid echter. Soms kan het zelfs gebeuren dat je de tatoeage verwijdert of moet laten verwijderen.

Als je nog nooit een tatoeage hebt gehad, maak je je misschien zorgen dat een tatoeage te donker zal zijn of te moeilijk te verwijderen. Maar dat zijn allebei problemen die opgelost kunnen worden door te begrijpen hoe ze ontstaan.

Hoe dermabrasie werkt

Dermabrasie is een intensieve scrub of peeling van de huid. Tijdens de procedure verwijdert een machine of personeel met behulp van een staalborstel of een handschuurmachine de dode huidcellen aan de voorkant van het lichaam. Het exfoliërende proces.

Door een paar kleine gaatjes in de huid te maken en de dode huidcellen en andere getatoeëerde huidproducten weg te schrobben, kunt u een vervaagde tatoeage verwijderen.

Nadat de tatoeage is verwijderd, worden de resterende huidcellen opgetild om verse, nieuwe huidcellen te onthullen.

Er zal een beetje crème nodig zijn om de huid voor te bereiden, aangezien sommige tatoeageverwijderingscrèmes te hard voor de huid kunnen zijn. Als de crème te hard is, kan dit leiden tot ernstige en onmogelijk te verwijderen littekens.

Een brons in de huid op hetzelfde moment als de scrubbehandeling moet helpen om de huid glad te houden na de procedure.

Een brons kan meerdere malen per dag worden aangebracht tot de tatoeage volledig is vervaagd. Gewoonlijk vervagen tatoeages sneller met één of twee weken dan met twee maanden.

Een onderhoudscrème zal nodig zijn om de huid glad en gezond te houden en om eventuele vlekken te verwijderen die door het tatoeage verwijderingsproces zijn achtergelaten.

Hoe werkt een laserverwijdering

Een laser of Lumenis werkt door de kleuren in de tatoeage en de huid op elkaar af te stemmen. De laser vernietigt de melanine in de huid, waardoor de tatoeage kan worden verwijderd.

Dit is waar de tatoeage moeilijk te verwijderen wordt. De pigmentlaag in de tatoeage is te donker, de laser kan er niet doorheen en dus is de verwijdering onmogelijk.

Een laser zal de inkt in de tatoeage vernietigen, maar de inkt in de tatoeage is te donker om door een laser te worden verwijderd. De laser moet zich dus kunnen richten op de inkt die zich onder de huid bevindt, om de tatoeage te kunnen verwijderen.

Een laser die wordt gebruikt om tatoeages te verwijderen bestaat al een hele tijd en is doeltreffend. De laser wordt een diodelaser genoemd, omdat hij door het inktvat gaat en de inkt aanvalt. Aan de andere kant zal de laser de rest van de tatoeage met rust laten.

Een nieuwe vooruitgang in lasertechnologie is de verf RedLight, die door FDA wordt goedgekeurd en door Palomar Medical Laser Company wordt gemaakt. uitgerust met een elastische sonde, beschadigt het zacht de inkt zonder het omringende weefsel te beschadigen. Met de blauwe plek-achtige verschijning, is het het ideale hulpmiddel om taaie tatoegeringen zacht te verwijderen.

Laserbehandelingen kunnen pijnlijk zijn, daarom heeft de Palomar Medical Laser Company, die RedLight vervaardigt, een bijzonder zachte laser die alleen de inkt beschadigt en niet het omringende weefsel. De voordelen van deze laser zijn dat hij efficiënter is bij het verwijderen van tatoeages, en dat hij veilig en zeer effectief is.

Onze ervaring is dat een terugkeer naar de tatoeagesalon zeer aan te bevelen is als u een tatoeage gaat verwijderen die jaren geleden met een laser is gezet. De lasers van vandaag zijn beter in staat om de juiste targeting oplossing te geven om de kans op bijwerkingen te minimaliseren.

Tatoeageverwijdering kan worden gedaan in een kuuroord of een dokterspraktijk. De meeste medische kuuroorden zullen laser tatoeage verwijdering aanbieden, dus het is mogelijk om ze serieuzer te nemen en het goedkoper gedaan te krijgen.

Veel artsen en tatoeëerders zullen een tatoeage verwijdering sessie samen met andere behandelingen, zoals een huidverjonging sessie, een gezichtsbehandeling en zelfs een liposuctie. Naar een bepaalde kliniek gaan kan duur zijn, maar op de lange termijn kan het zeer de moeite waard zijn.

Zoek ten slotte een laser die veilig is voor uw huidtype. De laser zal in staat zijn om de grootte en zichtbaarheid van de tatoeage te verminderen, maar als het te krachtig is, kan het de huid beschadigen en branderigheid en littekens veroorzaken. Het is aan te raden om een kliniek te zoeken met een arts die ervaring heeft met het type laser dat de kliniek aanbiedt. Dit komt omdat verschillende lasers veilig zijn voor verschillende huidtypes.

Lees meer:

piercing shop Purmerend

tattoo Purmerend