Gezichtsbehandeling Roosendaal

Eerst zal ik beginnen met een algemeen overzicht van de verschillende gezichtsbehandelingen die beschikbaar zijn in het myTrusty Skin Serum. Dit serum is een cocktail van sterk geconcentreerde plantenextracten, waaronder jojoba-, abrikozenpit-, kokos- en olijfolie, en een unieke lipidefractie van olijfolie, Olivem 800 genaamd. Elk van de componenten is gekozen vanwege zijn specifieke eigenschappen, geschiktheid en voordelen ten opzichte van de andere, om mijn klanten te voorzien van een eeuwigdurende gloed. Olivem 800 versterkt de helende en verjongende krachten van de olijfolie.

Later zal ik jullie laten zien hoe je een “ulent” naar eigen ontwerp kunt maken door wat water te mengen met het plantenextract, zeep, wat kleurstof voor levensmiddelen en natuurlijke vitamine. Zorg ervoor dat je het water en de kleurstof op de juiste temperatuur voor je teint gebruikt. Meng het bloemmeel met de olijfolie om uw eigen gezichtsmasker te ontwikkelen.Voor het beste resultaat herhaalt u de procedure een paar keer per week. Tot slot van deze korte inleiding over natuurlijke remedies voor de huid, wil ik vitamines en vitamine A noemen, die niet vaak in uw keukenkastjes te vinden zijn, maar zeker wel in de meeste goed gesorteerde natuurvoedingswinkels: “Vitamine A is essentieel voor weefselherstel. Het is ook een carotenoïde. Een carotenoïde is een bestanddeel van het huidpigment, keratine. Een caroteen is een voorwaarde voor vitamine A. Een voorwaarde betekent per definitie dat het nodig is voordat een andere voedingsstof kan worden opgenomen. Vitamine A is de vetoplosbare vorm van retinol. Vitamine A maakt retinol oplosbaar. Retinol is  een basisch eiwit. Een basisch eiwit heeft, per definitie, een platte molecuulgrootte die gemakkelijk kan worden opgenomen in de kleine hoeveelheden die in de huid circuleren.

“Vitamine C is noodzakelijk voor de aanmaak van collageen. Vitamine C is ook een basisch eiwit. Zijn functie lijkt sterk op die van vitamine A. Het helpt de schade te beperken die door vrije radicalen aan het eiwit wordt toegebracht. Door zijn grote vertakking kan het als belangrijk co-enzym het normale metabolisme bewaken. Het is ook een weelderige stof. Het verweert, onderhoudt het evenwicht van de werkelijke en potentiële relatie tussen olie en water. Vitamine E is een vetoplosbare, wateroplosbare vitamine die vrij is van verontreinigende stoffen. Zij kan worden omschreven als een sponsje in de huid. Zij beschermt tegen de sterke negatieve effecten die worden veroorzaakt door de sterke zonnestralen en de sterke activiteit van de vrije radicalen.

“Calendula is een plantaardige vloeistof op gele basis die rijk is aan voedende fytonutriënten en enzymatische antioxidanten. Een calendula bevordert de stevigheid, gladheid en elasticiteit van de huid. “Ginseng – een andere krachtige antioxidant, verbetert de bloedsomloop, beschermt tegen oxidatieve stress, vermindert ontstekingen, elimineert verstopte poriën en verbetert de huidelasticiteit. Elk van deze uitzonderlijke kruiden kan samen in een huidverzorgingsproduct wonderen doen voor het uiterlijk en het gevoel van uw huid. Deze producten zijn een andere manier om uw huid tegelijkertijd te verzorgen en te beschermen. Bezoek mijn website om de producten te krijgen waarin u geïnteresseerd bent, en wees er zeker van dat u een serieuze huidverzorging hebt.

Lees meer

Schoonheidssalon 
Schoonheidsspecialiste