Wellness producten

Wellness producten

Geschat wordt dat 9% van de Noord-Amerikanen zo ongelukkig is met hun fysieke lichaam, dat ze manieren hebben bedacht om hun ontevredenheid te uiten. Ze sporten regelmatig, maar ze zijn nog steeds op zoek naar een manier om zichzelf sterker te maken. Evenzo beschadigen ze hun lichaam met ondeugden zoals 80 dollar per dag roken of 50 dollar per dag drinken.

Ondanks al deze feiten kunnen ze het gevoel nog steeds niet van zich afschudden dat ze niet zo gezond en levendig zijn als ze dachten. De psychologische effecten van ondeugden wegen zwaarder dan de positieve effecten van de oefeningen, terwijl de wil om te leven blijft bestaan.

Om te overleven, hebben mensen de neiging te lijden aan een gevoel van afwijzing en leerden ze dat ze inferieur zijn. Om zichzelf tegen bederf te beschermen, nemen ze hun toevlucht tot ondeugden, zoals roken om alleen maar van een rooksmaak te genieten en drinken om gewoon van een glas wijn te genieten. Afgezien van het feit dat het een manier is om hun emotionele welzijn te beheersen, doen deze handelingen weinig om het fysieke welzijn te verbeteren.

ique naturale: Als je de kunst van goed leven van binnenuit onder de knie wilt krijgen, zul je het dagelijkse leven en de oefeningen zonder ondeugden moeten doen. Het heet niet voor niets een Eat at Piecemeal Approach. Maar het is eerder een 360-gradenbenadering. De weg om dat doel te bereiken is niet eenvoudig. Maar als je bereid bent om het principe van leven van binnenuit te omarmen, zul je je realiseren dat de 360-gradenbenadering van gezondheid, fitness, eettips, wijsheid en stijl Trial and Conquer is.

Trial and Conquer de eerste fase: vetten, koolhydraten en lichaamsbeweging. Dit is de eerste stap naar een succesvolle manier van leven.

Vet, koolhydraten en lichaamsbeweging zijn een essentieel onderdeel van een succesvolle levensstijl. Dit betekent niet dat u alleen vette, vette, bewerkte en suikerrijke voedingsmiddelen moet eten. Het betekent het eten van natuurlijk, onbewerkt voedsel met veel eiwitten, fruit, groenten en volle granen. De meeste van de beste supermarktproducten zijn rijk aan eiwitten, fruit, groenten en volle granen. Als je de voordelen van een uitgebalanceerd dieet als hoofdgerecht wilt ervaren, moet je vijf porties fruit en groenten per dag eten.

Om ervoor te zorgen dat je de voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt, is het belangrijk om een ​​dieet te volgen dat rijk is aan vitamines, mineralen, eiwitten en vezels. vallen en opstaan ​​zal u vertellen of u enkele van de voedingsstoffen mist, dus zoek naar voedsel dat gevuld is met deze voedingsstoffen.

Ten derde wil je wegblijven van schadelijke ondeugden. Probeer zoveel mogelijk water te drinken, want als je minder drinkt, zullen je ondeugden groeien. Je drinkt misschien genoeg als je meer drinkt, maar je moet zeker meer drinken dan je nodig hebt. Acht of meer glazen water per dag zullen grijs haar en haaruitval omkeren.

U wilt wegblijven van schadelijke ondeugden. Probeer zoveel mogelijk water te drinken, want als je minder drinkt, zullen je ondeugden erger worden. Je drinkt misschien genoeg als je minder drinkt, maar je moet zeker meer drinken dan je nodig hebt.

Roken: Het is moeilijk om te weten wat er in de sigaret zit die u rookt. Als u echter al rookt, moet u weten dat het schadelijk is voor uw gezondheid, -huid en luchtwegen. Het vermindert ook uw kans op het krijgen van bepaalde vormen van kanker en longziekten.

Areth-rozemarijnextract: Dit extract is puur en natuurlijk in vergelijking met kunstmatige compensatoren en kan op natuurlijke wijze het niveau van testosteron in het bloed verlagen en de productie ervan belemmeren; het bevordert een goede haargroei.

Saw Palmetto is ook een natuurlijk en goedgekeurd supplement dat het lichaam helpt bij celvernieuwing, met name follikelcelvernieuwing. Deze twee producten zijn zeer effectief en leidend bij het consumeren van gezonde voeding.