Lash lift Breda

De Shiseido wimpers zijn volledig verwijderbaar en kunnen om de drie of vier weken behandeld worden. Ik krijg ze meestal als ik net een baby heb gehad en ze een beetje gevoelig reageren, maar niet als ik ze op een afspraakje krijg. Ik neem ze meestal mee op de post na de behandeling. Mijn zus wil ze ook gaan dragen naar haar werk. Ze vertelde me dat ze ze kreeg voor haar werk in de openbare bibliotheek.

Het voordeel van de lash lift is dat ze totaal niet irriteren en dat ze de volle vier maanden blijven zitten. Gedurende deze tijd, zijn er geen speciale verzorgingsinstructies. Gewoon normale shampoo en conditioner. Ik neem ze meestal rond het 6e uur van de avond en ik volg met een vochtinbrengende crème omdat het helpt voorkomen dat mijn oogleden uitdrogen. Er zijn geen speciale crèmes om te gebruiken. Gewoon de olie van mijn lippen die op mijn wimpers blijft zitten. Dit is een goede manier om te testen op spataders, draadaderen en schoonheidsvlekjes. Het is een zeer snelle manier om er fantastisch uit te zien. Je kunt de look krijgen op plaatsen zoals Corset Island, pretparken, en het strand. U kunt het ook proberen in New York City of Los Angeles.

Het is een zeer strakke procedure. Je hebt lange wimpers nodig om dit er natuurlijk uit te laten zien. Het is aan te raden om een stylist te zoeken die lange wimpers gebruikt. Ik zou zeggen dat er maar een paar mensen in de wereld zijn die deze look kunnen trekken. Ik ben een van hen. Het is een geweldige look voor alle gelegenheden.

De enige keerzijde van de ingreep is dat uw wimpers niet groeien. Dit komt omdat de extra groei de ogen zou belasten en er onnatuurlijk uit zou zien. De wimpers die groeien zijn zacht en wegwerpbaar. Dit kan een goede manier zijn om het geld dat u hebt uitgegeven te behouden.

Het is een lange procedure. Minstens een uur lang. Misschien kunt u dat aan. Er zitten steunbandjes om de oogleden die ze op hun plaats houden zodat de technicus de wimperextensions kan bevestigen. Er is een beetje ongemak. Het helpt om een zonnebril te dragen en aan de telefoon te praten.

De procedure vereist een zorgvuldige en delicate verzorging. U moet een intensieve vochtinbrengende crème gebruiken en make-up op oliebasis vermijden. U moet ook alcohol, cacao, cafeïne en zout vermijden. U kunt met uw technicus overleggen wat volgens hem het beste voor u is. Het is het beste om ’s nachts door de technici gecontroleerd te worden. Als u van plan bent om meer dan de technicus te zijn, laat het hen dan voor de procedure weten.

Na de ingreep zullen de wimpers beginnen in te komen. U kunt zwemmen en activiteiten ondernemen, maar ze zullen niet lang blijven zitten. Over het algemeen blijven de wimpers ongeveer twee weken zitten. Als u van plan bent ze elke dag te dragen, moet u ze ’s avonds voor het slapen gaan uittrekken.

U kunt ze op hun plaats houden met de speciaal samengestelde lijm. Als er lijm op uw wimpers of op uw huid achterblijft, kan dit zeer irriterend zijn en een infectie veroorzaken. U kunt dit verhelpen door uw gezicht te wassen met een adstringerend middel of een toner.

De nieuwe wimper extensions zullen perfect samengaan met uw andere wimpers. Ze zullen fungeren als een natuurlijke wimper. U zult in staat zijn om te vertellen wanneer een technicus is gewoon het aanbrengen van de wimperextensions en niet met behulp van andere wimper extensies. De kosten van het hebben van hen professioneel toegepast kan variëren van $ 250 tot $ 300. Het kan tussen de 2 tot 4 toepassingen van wimperextensions om het gewenste effect te bereiken.

Deiasisclip is een andere optie. Het is een precieze manier om wimper extensions te bevestigen. Theiasisclip wordt met laser licht in de knoop gebracht. De technicus zal de extensies aan uw bestaande wimpers vastmaken met een speciaal ontworpen lijm. Het kan tussen de $350 en $600 kosten. Nogmaals, een professional is nodig om de extensies te bevestigen en eventuele schade te verwijderen.

Er zijn ook een aantal leuke wimper extensies om te proberen. Mijn favoriet is de “lust lipstick” van FIG. Deze worden geleverd met natuurlijk uitziende glitter waar de “wimpers” hechten aan de lippenstift. Het ziet er geweldig uit op alle vrouwen, is salie en zoet, en is parabenen vrij. blah blah blah… de volgende is “ballerina big hair” dat zijn wimpers die zijn geuated met rijke bruine en zwarte pigmenten. Dit zijn de lagen waarop wimper extensions worden aangebracht.

 

lees meer